Verzenden

Wij doen enorm ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren . Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 worden geplaatst zullen normaliter de zelfde dag nog worden verzonden . Bestellingen die voor 23:00 worden geplaatst worden de volgende werkdag verzonden. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden deze verzendtijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig van op de hoogte.

Zodra uw bestelling in ons systeem is verwerkt ontvangt u een Track&Trace code en een bestel bevestiging via uw opgegeven e-mail adres. De weergegeven prijzen van onze artikelen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Nederland

De verzendkosten voor Nederland bedragen

voor een verzending aan huis. € 6,95

Servicepunt Levering: € 6,95

Gratis verzending vanaf een besteding van € 120,-

Belgie

De verzendkosten voor België bedragen € 11,34

Gratis verzending vanaf een besteding vanaf € 150,-

Duitsland

De verzendkosten voor Duitsland bedragen € 11,34-

Gratis verzending vanaf een besteding vanaf € 150,-

(Pre-orders)

Pre-orders worden doorgaans op de dag van release bij u thuis geleverd. Mits u een bestelling plaatst van reguliere artikelen waar bijvoorbeeld 1 pre-order tussen zit zal dit een deel bezorging worden. Voor de reguliere artikelen zal de huidige verzendwijze zoals hierboven beschreven gehanteerd worden. Hier zijn dan verder geen extra verzendkosten aan verbonden.

Verzonden door

DSpokeworld levert je bestelling met PostNL, DHL of DPD. Voor elke bestelling kiezen we de verzendpartner die het snelst in jouw regio kan leveren. Welke partner de bezorging op zich neemt leest u in de verzendbevestiging die u via een e-mail ontvangt.

Retourneren

Volgens onze richtlijnen heeft u 14 dagen na ontvangst het recht om uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Na het doorgeven van uw annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

 

Retour voorwaarden 

Producten moeten intact zijn en in de originele verpakking. Als u de verzegeling en/of verpakking verbroken heeft kan het product niet meer geretourneerd worden.

Wij hebben het recht om  pakketten die buiten de gestelde retourtermijn bij ons binnen komen te weigeren , indien dit van toepassing is vervalt het recht het recht op terug betaling. Dit geldt ook voor pakketten die niet voldoen aan de retourvoorwaardes.

Wanneer u gebruik heeft gemaakt van de optie gratis verzending vanaf € 120,- en u retourneert een deel van de order waardoor het gehouden order bedrag onder de € 120,- komt , zijn wij genoodzaakt om als nog de verzendkosten in rekening te brengen. Wij houden dit bedrag dan in van het door ons terug te betalen bedrag.

verkeerde leveringen

Heb je de verkeerde producten ontvangen? Of zijn er een of meerdere producten beschadigd? Geen zorgen , omdat dit onze fout is zullen wij de retourkosten op ons nemen. Je kunt hiervoor een retourlabel aanvragen , stuur even een mailtje naar info@dspokeworld.nl dan zullen wij je van een retourlabel voorzien. Ook als er iets anders is misgegaan , willen we je vragen om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons bovenstaand e-mail adres. We ontvangen in dat graag een e-mail waarin duidelijk is uitgelegd wat het probleem is , indien mogelijk met beeldmateriaal.

Heb je je bestelling nog niet ontvangen? Geen zorgen! Ook dan kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We zullen je hier zo snel mogelijk verder helpen.

 

Ons retour adres is:

DSpokeworld

Klossenstraat17

6658DC Beneden-Leeuwen